Massimo’s Files: “Les aventures del vigorèxic de Riu” Episodi 3 (Oolong)

El tercer episodio ya lo tenemos. Recién salido de ese horno que es la cabecita de Massimo, está calentito, pero que muy calentito. El increíble Quim Lluna sigue su camino haciendo nuevos amigos y enemigos, desde un cerdito valiente hasta una lesbiana enfurismada. Y hasta aquí puedo leer! Disfrutad, amigos.

“Però què coi se’t passa pel cap?!”

Els crits de na Marieta, la mestressa de la taberna de Riu, lesbiana d’un sol pit per culpa d’un càncer, estava enfurismada. En Quim Lluna havia estomacat tots els seus parroquians, que prenien la fresca asseguts a la terrassa de la taberna. “I ara com se suposa que em pagaran? Ets un gamarús, Lluna!”

En Quim no li feia ni cas. Va recollir la motxilla del terra i el seu bastó i va tornar a caminar cap a la sortida del poble. Na Marieta, mentrestant, seguia cridant-lo: “I on vas ara, eh?! Torna, malxinat! Lluna! Torna! Fès el favor, home, que em deixes tota sola a arreglar aquest desgabell!” En Quim seguia caminant.

Al tòrcer cap a la carretera que unia Riu amb el municipi més proper, va trobar-se el pastor Elies, que tornava amb els seus béns d’una ronda pels seus camps. El pastor Elies sempre l’havia tractat bé, a en Quim Lluna, i el vigorèxic de Riu li tenia molta estima a aquell pastor calb i centenari, quasi sense dents, amb un ull tapat per una ptosi com una cortina. El pastor Elies era un anacoreta, i oncle de na Marieta i cosí de segon grau del pare d’en Quim (a Riu eren tots descendents del mateix avantpassat), i era conegut a tota la comarca com al pastor més boig de tots pel fet de portar un porc com a gos d’atura.

“Home, Quim, com estàs?”, va saludar el pastor Elies al jove Lluna. “Bé, Elies. Marxo per dir-li a tota la nació que ha de ser lliure a partir del proper Onze”. “Ah, això està molt rebé, xiquet. Sí, senyor!” En aquell moment en Babe, el porc d’atura del pastor, va grunyir fortament. “Diu en Babe que vol marxar amb tu. Té la dèria idiota de veure món, aquest porc. S’ha fet gran i s’ha cansat d’anar-li darrera a les ovelles, pobre animal…”

“No et preocupis, Elies, tractaré molt bé a l’Oolong!”

Annunci

Informazioni su Churitza

Immersi nella cultura pop sin dal primo giorno di vita, Azione Culturale siamo noi.
Questa voce è stata pubblicata in Massimo's Files, Racconti Brevi e contrassegnata con , , , , , , . Contrassegna il permalink.

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

w

Connessione a %s...