Massimo’s Files: “Project X” o americans gamberros.

S’està posant de moda això de rodar home made movies, i la Warner Bros Studios està des de fa unes setmanes promocionant una pel·lícula amb guió i producció prou costosa com per semblar un film fet a casa, amb càmeres high definition casolanes (tecnologia ianqui, amics), una pel·lícula molt divertida sobre tres losers que preparen una festa estrepitosa d’un d’ells i que es converteix en una bòlgia d’humor i follies només possibles a Pasadena, California.

Dels productors i creadors de The Hangover (titulat a Espanya Resacón en Las Vegas, 2009) arriba un film trencador, ple de tetes, fucks, Hey dudes, Shut the fuck ups!, Get otta he’e!, etc, amb adolescents americans embogits per l’alcohol, la droga, el consumisme desaforat, l’American dream, la punyetera mare que els va parir a tots i l’enveja europea que sent un catalanet normal i corrent que aquelarres d’aquests només els ha llegit als llibres d’Història de l’Antiga Roma.

En aquesta pel·li no hi falten els estereotips tan americans dels perdedors que es converteixen en guanyadors, dels populars (res a veure amb els votants, simpatitzants o militants dels Amics de Mariano), de les noies-que-estan-bones-però-que-en-realitat-són-unes-putes, dels flipats, dels stoned guys (els drogates), de l’amiga-que-es-converteix-en-nòvia, del col·lega súper enrotllat, del col·lega grassonet, del venedor de droga, del nan, del gosset que tot s’ho tira, del veí torracollons, dels policies, de l’etern adolescent, de les meuques-de-dos-rals, dels aprofitats, dels flipats. El director Nima Nourizadeh (Londres, 1977. Aquest és el seu primer llargmetratge) sembla que hagi maquetat diferents vídeos que els desaforats actors protagonistes han estat gravant, actors joves que presten totalment o esporàdicament els seus noms vertaders al film, com en Thomas Mann, Oliver Cooper, JD Brown, Dax Flame o Kirby Bliss. Si sou uns gamberros i us agraden les festes juvenils americanes, aquesta és la vostra pel·lícula… encara que no cal que la veieu al cine, sinó més aviat amb els amics després d’haver-vos-la baixat per Internet amb la gràcia del Federal Boureau of Investigation.

Annunci

Informazioni su Churitza

Immersi nella cultura pop sin dal primo giorno di vita, Azione Culturale siamo noi.
Questa voce è stata pubblicata in At the Movies, Massimo's Files e contrassegnata con , , , , , . Contrassegna il permalink.

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

w

Connessione a %s...